Iron Gym Essential Syvähierontarulla

Tuotekoodi: IG-ETPR Iron Gym Essential Trigger Point Roller

24,95 

Tyhjennä

IRON GYM® syvähierontarulla edistää palautumista sekä estää nivel- ja lihasvaurioita. Käytä IRON GYM® syvähierontarullaa intensiivisen harjoittelun jälkeen edistääksesi lihasten palautumista ja notkeutta.

Lihasjännitys ja lihaskireys voivat aiheuttaa vakavaa epämuodostumaa rajoittamalla liikettä ja aiheuttamalla epätasapainoa kehossa. On tärkeää ylläpitää kehon tasapainoa ehkäisemällä lihaskireyttä hieronnalla, venytyksillä ja syvähierontarullalla. Syvähierontarullan kohoumat vaikuttavat kuten hierojan kädet luoden kohdennettua painetta, joka syvärentouttaa lihaksia.

Soveltuu joka tason harjoitteluun!

Lihakset saattavat tuntua kipeiltä ja kireiltä treenin jälkeen, pitkän työpäivän jälkeen esim. istumatyössä tai matkustamisesta ym. yksipuolisista asennoista. Kätevä ja kompakti hierontarulla on kätevä apu lihaskireyteen.

Monet kiropraktikot, fysioterapeutit sekä henkilökohtaiset kunto-ohjaajat suosittelevat hierontarullaa.

Treenin jälkeen on tärkeää edistää palautumista rentouttamalla lihakset ja edistämällä verenkiertoa, joka poistaa maitohappoa lihaksista!

KOHDENNETTU PAINE SYVÄHIERONTARULLALLA
Erikoiset kohoumat auttavat saavuttamaan syvemmältä lihasjännitteitä ja -kireyttä reisissä, pohkeissa, selässä, niskassa sekä koko kehon alueilla. Ontto sisus yhdistettynä erikoistiheään vaahtomuoviin saa aikaan enemmän vaikutusta pienemmällä paineella kuin normaali hierontarulla.

Syvähierontarullalla saavutetaan syvemmät ja jopa kaikkein pienimmät lihakset, jotka saattavat aiheuttaa vaikeimmat fyysiset ongelmat.

EDUT
Edistää palautumista ja notkeutta.
Vähentää lihas- ja nivelkipuja.
Vähentää lihasten kireyttä ja estää vaurioita.

OMINAISUUDET
Koko 9.3 x 29.3 cm
Max paino 90 kg

TURVALLISUUS
Alkuperäinen IRON GYM -tuote!
Liukumaton pinta

MYYNTIPAKKAUS
Alkuperäinen IRON GYM syvähierontarulla 9,3 x 29,3 cm

Paino 2 kg
Style

KPL

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Vain ne asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen voivat arvostella sen (vaatii myös sisäänkirjautumisen).