Iron Gym Million Gym Pienkuntosali

Tuotekoodi: iron-gym-million-gym-home-office

3800,00 

Varasto loppu

Katso lisää Million Gym videoita >>

Iron Gym – Million Gym Esite! >>


Huom! Toimitus sisältyy hintaan, toimitus vain Suomeen. Valitse toimitustavaksi Nouto myymälästä Helsinki tai Lappeenranta, jolloin toimituskuluja ei lisätä tilaukselle. Mikäli olet tilaamassa jotain muuta samalle tilaukselle, lisääthän haluamasi toimitustavan. Million Gym toimitetaan eri varastolta kuin muut tuotteet. TUOTTEEN VÄRI VOI EROTA KUVAN VÄRISTÄ.

Täydellinen pienkuntosali!

Million Gym on kompakti kuntosaliratkaisu koko vartalon lihasharjoitteluun kaikenikäisille ja tasoisille treenaajille. Laite on turvallinen, huoltovapaa, hiljainen ja helppo käyttää, eli kaikkea mitä kuntosaliltasi vaadit. Mukana 2 x 30 kg painopakat ja lisäpainot 90 kg:n saakka.

Million Gym tarvitsee vain n. 2,5 m2 lattiapinta-alaa. Tilansäästäjänä se on erinomainen kuntosaliratkaisu kotiin, kiinteistöihin, taloyhtiöihin, työpaikoille, toimistoihin, jne. 

Ainutlaatuinen turvallisuus

Patentoitu mekanismi takaa, ettei käyttäjä voi jäädä puristuksiin painojen alle edes yksin treenatessa. Harjoitus aloitetaan aina liikkeen ala-asennosta, ja myös lopetetaan siihen. Painot lukitaan kiinni tankoon helposti kääntämällä tankoa ja irroitetaan sarjan lopuksi kääntämällä tankoa toiseen suuntaan. Tanko myös palautuu automaattisesti sarjan jälkeen yläasentoon! Million Gym on turvallinen käyttää kaiken ikäisille!

Huoltovapaa kuntosaliratkaisu

Laitteessa ei ole suuren rasituksen alaisia kuluvia osia, sillä tanko kiinnittyy suoraan pakkoihin patentoidulla menetelmällä, ilman vaijereita, eikä vaadi puhdistusta kummempaa huoltoa normaali olosuhteissa. 

Million Gym on aina käyttövalmis ja sen toiminnot ovat yksiselitteiset. Kumipäällysteiset painolevyt ja laadukkaat laakeroinnit tekevät käytöstä hiljaista ja miellyttävää, myös salin muille käyttäjille.
 
Kaikki tärkeimmät liikkeet

Million Gymin avulla treenaat kotonasi kuin kuntosalilla. Sen avulla teet kaikki tärkeimmät urheilijoiden suosimat liikkeet koko vartalolle. Million Gymin mahdollistamat moninivelliikkeet (kyykyt, maastaveto, punnerrusliikkeet) ovat tehokkaita, ne vahvistavat isojen lihasten ja tukilihasten lisäksi myös niveliä ja aivo-lihasyhteyksiä sekä edistävät terveyttä kaikenikäisillä ja -tasoisilla treenaajilla. 

TREENILIIKKEITÄ:
Askelkyykky
Dippi
Kulmasoutu
Kyykky
Leuanveto myötäote
Leuanveto vastaote
Maastaveto
Niskantakaa punnerrus
Penkkipunnerrus
Pohjenousu
Punnerrus
Pystypunnerrus
Soutu kehonpainolla
Vinopenkki
Yhden jalan kyykky
Yhden käden soutu

Paino: 320 kg