Iron Gym Syvähierontarulla

Tuotekoodi: IG-TRP Iron Gym Trigger Point Roller

29,95 

Style Hinta Määrä Varastossa
Tulossa
KPL 29,95 

Alhaisin hinta viimeisen 90 päivän ajalta: 29,95 

0

IRON GYM® syvähierontarulla edistää palautumista sekä estää nivel- ja lihasvaurioita. Käytä IRON GYM® syvähierontarullaa intensiivisen harjoittelun jälkeen edistääksesi lihasten palautumista ja notkeutta.

Lihasjännitys ja lihaskireys voivat aiheuttaa vakavaa epämuodostumaa rajoittamalla liikettä ja aiheuttamalla epätasapainoa kehossa. On tärkeää ylläpitää kehon tasapainoa ehkäisemällä lihaskireyttä hieronnalla, venytyksillä ja syvähierontarullalla. Syvähierontarullan kohoumat vaikuttavat kuten hierojan kädet luoden kohdennettua painetta, joka syvärentouttaa lihaksia.

Soveltuu joka tason harjoitteluun!

Lihakset saattavat tuntua kipeiltä ja kireiltä treenin jälkeen, pitkän työpäivän jälkeen esim. istumatyössä tai matkustamisesta ym. yksipuolisista asennoista. Kätevä ja kompakti hierontarulla on kätevä apu lihaskireyteen.

Monet kiropraktikot, fysioterapeutit sekä henkilökohtaiset kunto-ohjaajat suosittelevat hierontarullaa.

Treenin jälkeen on tärkeää edistää palautumista rentouttamalla lihakset ja edistämällä verenkiertoa, joka poistaa maitohappoa lihaksista!

KOHDENNETTU PAINE SYVÄHIERONTARULLALLA
Ontto sisus sekä kohoumat auttavat saavuttamaan syvemmältä lihasjännitteitä ja -kireyttä reisissä, pohkeissa, selässä, niskassa sekä koko kehon alueilla. Ontto sisus yhdistettynä erikoistiheään vaahtomuoviin saa aikaan enemmän vaikutusta pienemmällä paineella kuin normaali hierontarulla.

Syvähierontarullalla saavutetaan syvemmät ja jopa kaikkein pienimmät lihakset, jotka saattavat aiheuttaa vaikeimmat fyysiset ongelmat.

EDUT
Edistää palautumista ja notkeutta.
Vähentää lihas- ja nivelkipuja.
Vähentää lihasten kireyttä ja estää vaurioita.

OMINAISUUDET
Koko 14 x 33 cm
Ontto sisus kestää useaa toistoa muuttamatta muotoaan
Syvähierontaa edistävät kohoumat
Erikoistiheä vaahtomuovi
Max paino 850 g

TURVALLISUUS
Alkuperäinen IRON GYM -tuote!
Liukumaton pinta

MYYNTIPAKKAUS
Alkuperäinen IRON GYM syvähierontarulla 14 x 33 cm

SKU IG00079
PAINO 0.8500 kg
PAKKAUSKOKO 13 x 34 cm, 0.87 kg, 0.0057 m3
SÄÄDETTÄVÄ Ei
PAINORAJA 90 kg

Style

KPL