POC Tectal Race Pyöräilykypärä

Tuotekoodi: 10500 Tectal Race Pyöräilykypärä

220,00 

Koko Hinta Määrä Varastossa
Tulossa

Hyvin tuulettava Tectal on erityisesti kehitetty vaativaan maastopyöräilyyn ja enduro-kilpailuun. Kypärään on sulautettu Aramid-siltarakenne valmistajan luotetuista ja palkituista kypärämalleista. Vahvistettu EPS-vuoraus takaa korkeatasoisen suojan sekä yhdestä osasta valmistettu muotti, valmistajan uraauurtavasta Octal-kypärästä, lisättyjä turva-ominaisuuksia sekä rakenteen eheyttä kuitenkaan tinkimättä kypärän keveydestä.

Tectal Race SPIN -kypärässä on lisäkestävyyttä ja suojaa antavia ominaisuuksia sekä patentoitu viistoiskusuojausmekanismi, SPIN, joka on suunniteltu vähentämään viistokaatumisten aiheuttamaa iskua päähän. Innovatiivinen ja erityinen pehmusteknologia, jossa pehmuste on suoraan päässä kiinni sekä kerii joka suuntaan iskussa, mahdollistaa kaatumistilanteessa kypärän siirtymisen suhteessa päähän ja siten vähentäen päähän kohdistuvan iskun voimaa.

Tectal suojaa enemmän kuin tavanomainen maastokypärä, lisäksi siinä on erittäin tehokas tuuletus, optimoitu tuulitunnelitesteissä. Kevyt säätösysteemi takaa käyttömukavuuden sekä varman istuvuuden. Laseille kiinnitysklippi.

Tekniset ominaisuudet
Suunniteltu suojaamaan kattavasti ohimoita sekä pään takaosaa.
EPS-vuoraus
Ulko-osan PC kuori
Yksiosainen rakenne
Hyvin tuulettava, kevyt rakenne
Patetoitu kiertoliikkeestä aiheutuvan iskun suojausmekanismi SPIN
Aramid-kuituverkko lisää suojausta ja kestävyyttä
Suunniteltu suojaamaan kattavasti ohimoita sekä pään takaosaa.
Säädettävä koko
Säädettävä visiiri
Recco-heijastin
Laseille kiinnitysklippi
Kypärä istuu sisäpannan säädön ansiosta todella hyvin.

Väri

Musta-Valkoinen, Valkoinen-Musta

Koko

M/L, XL-XXL, XS-S