Superdeker Edistyksellinen Jääkiekkoharjoittelu Treenialusta

Tuotekoodi: superdeker-hockey-training-system

399,00 

Varasto loppu

SuperDeker Advanced Hockey Training System

SuperDeker on kehityksellinen treenialusta kaikenikäisille ja tasoisille jääkiekkoilijoille. Markkinoiden hauskin ja interaktiivisin tuote kaikille lajia rakastaville. Parannat nopeasti mailatekniikkaa, syöttöjä, reaktionopeutta sekä silmä-käsi koordinaatiota. Valot välkyvät kirkkaasti ja näin voit harjoitella ääreisnäköäsi mahdollisimman lajiomaisella tavalla. SuperDeker on mukaansa tempaava ja oman ennätyksen lyöminen saattaa koukuttaa sinut peliin. Jokaiselle ikäryhmälle löytyy ennätystaulukko ja näin voit verrata omia ennätyksiäsi globaalisti.

Tuoteselostus

SuperDeker pelialusta on kooltaan 173×74 cm ja sen materiaali takaa erinomaisen liun. Sinulla on 45 sekunttia aikaa kuljettaa kiekko valosensoreiden ylitse niin monta kertaa kuin mahdollista. Valot syttyvät sattumanvaraisessa järjestykessä ja kun kiekko on kuljetettu sensorin ylitse kuuluu piip-ääni ja näin uusi valo syttyy. Sisäänrakennettu tulostaulu pitää sinut ajantasalla tuloksestasi. Helppo rakentaa ilman työkaluja muutamassa minuutissa.

SuperDeker kolme pelivaihtoehtoa

1) TRAINING – Paranna mailatekniikkaa.
2) HOT SHOT – Haastavaan harjoitteluun.
3) SPEED PASSING – Parantaa syöttötaitojasi.

Jokainen peli kestää 45 sekunttia, joka on suurinpiirtein yhden vaihdon mittainen. Niin kuin pelissäkin et tiedä mitä tapahtuu seuraavaksi. Valmistaudu pitämään hauskaa!

SuperDeker Sisältää

SuperDeker Board 173×74 cm – Valmistettu kestävästä materiaalista, jossa liuku on niin lähellä oikeaa jäätä kuin mahdollista
SuperDeker ePuck – Ainoa kiekko, joka toimii SuperDeker alustalla. Käyttäytyy lavassa kuten oikea kiekko sekä painaa yhtä paljon kuin oikea kiekko
SuperDeker Score Board – Valitse peli, tarkista aika ja lyö ennätykset
SuperDeker Rebounder Bands – Palauttaa kiekot erinomaisella tarkkuudella
SuperDeker Zero Friction Ice Spray – Mikäli harjoittelet paljon, muista käsitellä pinta säännöllisin väliajoin
SuperDeker Power Charger EU Standard – Virtajohto EU standardilla SuperDekeriin