Rex 4604 HF-41 Spray Pinkki/Vihreä Luistovoide 150ml +5..-20C

Tuotekoodi: 6417839046040

59,90 

Varastossa

Maailmancup-tason huippuvahat nestemäisessä muodossa.

Edistysaskeleet tuotekehityksessä sekä liuotinteknologiassa ovat mahdollistaneet uudet nestemäiset rinnakkaisversiot korkeafluorisista Rexin HF-sarjan luistovahoista, ilman kompromisseja. Maailmancup-tason korkeafluorinen luistovaha ei ole koskaan ollut näin helppo levittää. Näissä vahoissa on käytössä Rexin paras voideteknologia, kuten Rex N-KINETIC nanopartikkelit, Rex POWER POLYMERS uuden sukupolven polymeerivahat. HF-sarjan fluorivahat pohjautuvat PFOA-vapaaseen Rex Future Fluor -teknologiaan joka täyttää 2020 vaimaan astuvat EU:n tiukat säännökset.

Uusi 2-Step Carrier nesteteknologia mahdollistaa vapautumisen kuumavoitelun vahaalle asettamista rajoitteista, ja timantinkova HF41 UHW on kaikkien aikojen kovin Rexin luistovaha, joka tarjoaa ennennäkemätöntä suorituskykyä niin vitikelillä kuin karkealla sohjolla ja tykkilumella.

– Maajoukkueen kanssa yhteistyössä kehitetyt luistovahat nyt nestemäisinä versioina.
– Nyt voit levittää aitoa Rex HF:ää ilman voitelurautaa ja siklaamista! Nopeampaa kilpavoitelua ilman käryä ja siklausjätettä.
– Kulutuskestävyys hyvä, koska vaharesepti on täysin sama kuin kuumavoideltavassa versiossa.
– Luistotesteissä sprayversio on ollut kuumavoideltavaa vahaa nopeampi. (30 km kestävyystesti, spray oli nopeampi koko testin ajan)

Rexin sprayluistot ovat markkinoiden vahapitoisimmat nesteluistot, ja eivät vaadi tuekseen kuumavoitelua. Täyttävät pohjamateriaalin epätasaisuudet, kunnostavat ja hoitavat suksen pohjaa. Riittoisalla 150ml aerosolipakkauksella voitelet jopa 70 suksea / 35 paria*. (*188 cm luistelusuksi.)

Tyhjän aerosolipakkauksen voit laittaa metallinkeräykseen, korkin ja suuttimen muovinkeräykseen.

Paino 0.3 kg

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Vain ne asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen voivat arvostella sen (vaatii myös sisäänkirjautumisen).