Palvelut

Tackla Pro toimittaa peliasuja, vapaa-ajan vaatteita ja urheiluvarusteita urheilijoille, seuroille ja lajiliitoille sekä yrityksille. Toimitamme tuotteet myös seurojen ja yritysten omissa väreissä ja merkitsemme ne halutuilla tunnuksilla. Lisäksi tarjoamme kattavat design-, varastointi- ja fanituotepalvelut. Oman valmistuksemme ja suorien valmistajasuhteidemme ansiosta toimintamme on täsmällistä ja nopeaa. Edustamme huipputuotemerkkejä kuten TACKLA, Joma, Craft, Clique ja Cutter&Buck.

Näin hyödyt palveluistamme:

  • Meillä sinua palvelevat valmistajien asiantuntijat. Saat aina sinulle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut.
  • Säästät aikaa ja rahaa ilman välikäsiä. Saat huippulaadukkaat tuotteet erittäin edulliseen hintaan.
  • Saat tuotteet täsmällisesti, lisätilaukset onnistuvat vaivatta ja mahdolliset ongelmat ratkaistaan nopeasti.
  • Saat kaiken tarvitsemasi kätevästi yhdeltä toimittajalta.

Jos edustat lajiliittoa tai seuraa, tee elämästäsi helpompaa ja vietä lomasi rauhassa. Avullamme sinulle jää enemmän rahaa ja voimavaroja kehittämiseen ja valmennukseen. Samalla voit tarjota etuja nuorten urheilijoiden vanhemmille ja mahdollistaa lajin harrastamisen laadukkailla välineillä. Fanituotemyynnin hoidat kätevästi verkkokaupassamme.

Ota yhteyttä »

 

Jääkiekko

Tackla Pro on ollut Kansainvälisen Jääkiekkoliiton (IIHF) virallinen peliasutoimittaja  jo vuodesta 2002. Toimitamme peliasut n. 150 maajoukkueelle eri puolille maailmaa.

 

Jääpallo

Suomen mestaruus on voitettu TACKLA-peliasuilla useana vuonna.

 

Kaukalopallo

Tiesitkö, että TACKLA-kaukalopallomaila on suosituin maila liigassa?

 

Pesäpallo

Tackla Pro on Suomen Pesäpalloliiton ja Superpesiksen virallinen pääyhteistyökumppani. Toimitamme jokeripaidat Superpesikseen ja Ykköspesikseen. Myös kaikki erotuomarit käyttävät TACKLA-asuja kaikissa pesäpallo-otteluissa.

 

Jalkapallo

Toimitamme mm. Joma peli- ja seura-asumallistot monille jalkapallojoukkueille. Hoidamme palveluna myös tuotteiden jälkimerkkaukset kuten logopainatukset ja numeroinnit.

 

Amerikkalainen jalkapallo

Tarjoamme amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisille ja harrastajille täyden valikoiman tilauksesta valmistettavia peliasuja, seuravaatteita ja tarvikkeita.

 

Muut palloilulajit

Edustamamme tuotemerkkien kautta tarjoamme kattavan valikoiman peliasuja, seuravaatteita ja tarvikkeita mm. lentopallon, koripallon ja käsipallon ammattilaisille ja harrastajille. Tarvittaessa saat kaikki asusteet varustettuna omilla merkinnöillä ja sponsoritunnuksilla.

 

Muut urheilulajit

Toimitamme lajikohtaisia peli- ja kilpa-asuja, seuravaatteita ja tarvikkeita sekä jalkineita suunnistajille, juoksijoille, pyöräilijöille, fitness-urheilijoille ja eri yleisurheilulajien ammattilaisille ja harrastajille. Edustamme useita laatumerkkejä ja laajasta mallistostamme löydät varmasti omaan tarpeeseesi sopivat asut, varusteet ja jalkineet.

 

Työ- ja profiilivaatetus

Seura- ja lajiliitoille tarkoitettujen tyylikkäiden made-to-order urheiluvaatteiden, -asusteiden ja -varusteiden lisäksi palvelemme yrityksiä suunnittelemalla ja valmistamalla yrityskohtaisia edustusasuja ja työvaatteita. Laita luovuutemme koetukselle.

 

 

Brändiarvo

Asut ja varusteet ovat näkyvin osa seuranne ja joukkueidenne brändi-imagoa. Yhdessä suunnittelijoidemme kanssa luotte voittajan ilmeen!

 

 

Sponsorihyöty

Suunnittelussa maksimoimme tyylikkäällä tavalla sponsorienne näkyvyyden sekä asu- ja varustevalinnoissa että visuaalisessa suunnittelussa.

 

 

Laaja valikoima – kuvastot

Autamme teitä valitsemaan joukkueillenne ja olosuhteisiinne parhaiten soveltuvat asut ja varusteet laajasta valikoimastamme me tai suunnittelemme tuotteen yhdessä.

 

 

Toimitusvarmuus

Joustavat ja luotettavat toimitukset sekä varastointimahdollisuudet, joiden avulla varmistetaan asujen ja varusteiden saatavuus ympäri kauden.

Takaisin ylös