True CATALYST 7X3 Maalivahdin Patjat INT

Tuotekoodi: CAT7X3-INT-STK-PADS

636,65 

Koko Hinta Määrä Varastossa
Tulossa

*********************************

HUOM!

Jälkitoimituksen toimitusaika 5 – 10 päivää, kun tuotemallin varasto on nolla- tai miinus ja tuotemalli ostettavissa (Available on backorder).
Tule tutustumaan ja sovittamaan Tackla Center Lappeenrantaan.

*********************************

Eliitti-tason suorituskykyä keskitason hintaluokassa.

Vuoden 2023 uutuutena CATALYST 7X3 maalivahdin patjat tarjoavat täydellisen tasapainon laadun ja edullisuuden välillä suorituskyvystä tinkimättä. Suunniteltu äärimmäinen liikkuvuus silmällä pitäen, maalivahdit voivat odottaa vertaansa vailla olevaa istuvuutta, mukavuutta ja huippuluokan suorituskykyä koko ’TRUE by Lefevre’ CATALYST 7X3 -maalivahtimallistossa.

TÄYSIN UUSI REISIOSAN YDIN
Laadukkaat materiaalit yhdistettynä jäykempään polvipinoon mahdollistavat tiiviimmän jääkontaktin ja helpottavat reboundien ohjaamista.

OHUEMPI REISIOSA
Ohuempi reisiosa helpottaa päällekkäisyyttä torjunta-asennossa sekä jäihin pudottauduttaessa. Patjat ovat reaktiivisemmat, mikä lisää liikkuvuutta pelitilanteissa.

PARANNELTU POLVIPINON JÄYKKYYS
Uusi polvipinon rakenne ja parannettu jäykkyys lisäävät vakautta. Yhdessä jäykemmän reisiosan kanssa se sallii enemmän painetta patjojen päälle jäissä ollessa, mikä johtaa entistä parempaan ja tiiviimpään jääkontaktiin.

Väri

Musta-Musta, Valkoinen-Musta, Valkoinen-Punainen, Valkoinen-Royal, Valkoinen-Valkoinen

Koko

29"+2, 30"+2, 31"+2