TRUE Dynamic 9 Pro Jääkiekkokypärä

Tuotekoodi: True Jääkiekkokypärä

194,65 

Koko Hinta Määrä Varastossa
Tulossa


Dynamic 9 Pro Jääkiekkokypärä

TRUEN uusi jääkiekkokypärä on ultra-kevyt sekä siinä on käytetty käänteentekevää MIPS-suojausmekanismia.

MIKÄ ON MIPS?
MIPS-suojausmekanismi on integroitu kypärään alhaisen kitkan suojakerroksena. Tämä suojakerros on suunniteltu vähentämään päähän kohdistuvaa pyörivää liikettä, joka siirtyy kulmaiskusta päähän ja aivoihin.

SUURI HARHALUULO
Onnettomuusraportit näyttävät, että monet vammat tapahtuvat kulmaiskusta päähän. Kuitenkin standardi-testeissä kypärä pudotetaan vaakatasossa tasaiselle pinnalle. Tulokset auttavat mittaamaan tarkan vaakatason törmäyksen, mutta ne epäonnistuvat mittaamaan realistisemman kulmaiskun vaikutuksen.

KYPÄRÄTEKNOLOGIA

KUINKA SE TOIMII?
MIPS-suojausmekanismilla varustetussa kypärässä on ulkokuoren ja pehmusteiden välissä kitkakerros. Kun MIPS-suojausmekanismilla varustettu kypärä altistetaan kulmaiskulle, alhaisen kitkan suojakerros auttaa kypärää liukumaan suhteessa päähän. On tieteellisesti todistettu, että tämä käänteentekevä teknologia vähentää pyörivää liikettä vaimentamalla iskua sekä ohjaamalla iskuenergiaa, joka kohdistuu aivoihin iskun aikana samalla vähentäen riskiä sekä pienemmille että isommille aivovaurioille.

ULTRA-KEVYT
Yhden kappaleen polypropyleeni (EPP) kuorirakenne tekee Dynamic 9 Pro kypärästä keveimmän luokassaan.

YKSILÖITY ISTUVUUS
Standardina joka Dynamic 9 Pro kypärässä on Fitpad-systeemi eli keskenään vaihdettavat sivu- ja takapehmusteet (oksipitaalinen, takaraivon luu). Pehmusteet ovat saatavana kolmessa paksuusluokassa, joka takaa 360:n asteen säädettävyyden ja yksilöidyn istuvuuden.

YKSILÖI ISTUVUUS
Fitpad-systeemin eri paksuisilla ja vaihdettavissa olevilla pehmusteilla saadaan 5 % säädettävyys joko suuremmaksi tai pienemmäksi – optimoitu ja yksilöity istuvuus joka pelaajalle! Vaihdettavat pehmusteet tulevat kypärän mukana. Sivupehmusteiden koot ovat 2 mm, 6 mm ja 10 mm, sekä takapehmusteiden koot ovat 5 mm, 10 mm ja 15 mm.

KOOT TUUMA SENTTIMETRI PAINO
SMALL, PIENI 6 5/8″ – 7″ 53 – 56 cm 425 g
MEDIUM 7″ – 7 3/8″ 56 – 59 cm 470 g
LARGE, SUURI 7 3/8″ – 7 3/4″ 59 – 62 cm 515 g

VÄRIT
Black / White / Navy / Red / Royal Blue

Väri

Musta, Punainen, Valkoinen

Koko

L, M, S