True TF9 Jääkiekkoluistimet Sr

Tuotekoodi: TrueTF9LuistimetSr

699,00 

Tyhjennä

Tarjoamme 30 päivän rahat takaisin -takuun TRUE TF9 ja TRUE TF7 luistimille. Jos olet tyytymätön luistimiin istuvuuden, mukavuuden tai suorituskyvyn suhteen, palauta luistimet ostokuitin kanssa 30 päivän sisään alkuperäisestä ostopäivästä ja saat luistimien hinnan takaisin. Verkossa palautuskulut tackla.com toimitusehtojen mukaisesti ja rahat takaisin. Voit myös palauttaa myymälään Tackla Center HKI tai LPR. Myymälässä voit vaihtaa myös toiseen tuotteeseen / tuotteisiin / lahjakorttiin.


TF9 luistimet on suunniteltu huippusuorituskykyä vaativille aktiivipelaajille. Tyylikäs muotoiltu malli on lämpömuovattavan yksiosaisen hiilikuitukengän, holvikaaren korkeuden säädön, monipuolisen SHIFT holderin ja säädettävän iltin ansiosta huippuluokan luistin. TRUEn lämpömuovattavat yksiosaiset hiilikuituluistimet TF9 pitää jalan kuivana, sekä Onyx-terän nopea vaihto.

Shell-tekniikassa yksiosainen hiilikuitukuori. Hydrofoam-vuori pitää jalat kuivana. Anatomisesti muotoiltu T-Guard iltti suojaa erinomaisesti iskuilta ehkäisten myös nauhapainetta. Pohjallisissa holvikaaren korkeuden säätö (low, medium ja high) oman jalkaholvin mukaisesti jokaisen pelaajan jalkaan sopivaksi. Uudessa SHIFT holderissa on BenchChange -tekniikka, joka mahdollistaa terän nopean vaihdon ilman magentoitua teränvaihtovälinettä. Onyx terä, mustalla päällysteellä.

Yksiosaiset hiilikuituluistimet TRUESHELL Tech

Hydrofoam-vuori pitää jalat kuivana

T-Guard iltti anatominen muotoilu sekä erinomainen suoja iskuilta ehkäisten myös nauhapainetta

SHIFT holder ruostumaton teräs sekä Onyx-terän nopea vaihto

Lesti D, E
Koot 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5, 11, 11.5

Paino 2.9 kg
Koko Luistin

10, 10,5, 11, 11,5, 6, 6,5, 7, 7,5, 8, 8,5, 9, 9,5

Style

Standard D, Wide E

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Vain ne asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen voivat arvostella sen (vaatii myös sisäänkirjautumisen).