Varustehuolto

Jääkiekkohanskojen puhdistus

7.6.2023, tarja.tissariJääkiekkohanskojen puhdistaminen pidentää niiden käyttöikää sekä pitää hanskat siisteinä ja hygieenisinä. Lisäksi hanskojen pitäminen puhtaina ehkäisee materiaalien haurastumista. Noudata aina kuitenkin ensisijaisesti valmistajan puhdistusohjeita.

Jääkiekkohanskojen puhdistaminen voi vaikuttaa hankalalta, koska niissä voi olla eri materiaaleja, kuten nahkaa, synteettisiä materiaaleja ja pehmusteita.

Tässä jääkiekkohanskojen yleispesuohje:

1. Aloita täyttämällä pesuallas tai vastaava lämpimällä vedellä ja pienellä määrällä mietoa pesuainetta.

2. Laita hanskat veteen ja harjaa pehmeäharjaisella harjalla tahrat ja liat. Kiinnitä erityistä huomiota alueisiin, joissa on voimakkaampia tahroja tai kertymiä, kuten kämmenien alueella.

3. Huuhtele käsineet huolellisesti puhtaalla vedellä, kunnes kaikki saippua on poistettu.

4. Purista ylimääräinen vesi pois ja taputtele käsineet puhtaalla pyyhkeellä kuiviksi. Älä väännä käsineitä, sillä se voi vahingoittaa pehmusteita tai vuorausta.

5. Kun käsineet ovat suurimmaksi osaksi kuivat, täytä ne kuivilla, puhtailla pyyhkeillä tai muulla imukykyisellä materiaalilla, jotta hanskat säilyttävät oikean muotonsa.

6. Aseta lopuksi käsineet hyvin ilmastoituun tilaan kuivumaan. Älä laita niitä kuivausrumpuun tai käytä suoraa lämpöä, sillä se voi vahingoittaa materiaaleja tai saada ne kutistumaan.

Jos hanskoissa on nahkainen ulkopinta, voit myös levittää nahanhoitoainetta kuiviin hanskoihin, jotta nahka pysyy pehmeänä ja joustavana. Noudata ensisijaisesti aina valmistajan antamia ohjeita.

Seuraamalla näitä ohjeita voit pidentää jääkiekkohanskojen käyttöikää ja hanskat ovat valmiina seuraavaa peliä varten!

Jos jääkiekkohanskat kaipaa päivitystä, klikkaile verkkokaupan valikoimaan tai käväise Tackla Center myymälässä. Voit myös ostaa verkossa ja noutaa myymälästä.