Varustehuolto

Jääkiekkohousujen puhdistus

22.5.2023, tarja.tissari
Jääkiekkohousujen puhdistaminen sesongin päätteeksi pidentää housujen käyttöikää sekä pienentää tuotteen hiilijalanjälkeä. Huolto auttaa housuja pysymään siisteinä, hygieenisinä ja ehjinä. Noudata kuitenkin ensisijaisesti valmistajan puhdistusohjeita.

Tässä jääkiekkohousujen yleispesuohje:

1. Aloita poistamalla housuista kaikki ylimääräiset roskat ja näkyvä lika. Käännä sitten housut nurinpäin (mikäli mahdollista).

2. Liota seuraavaksi housut pesualtaassa, kylpyammeessa tai saavissa, joka on täytetty lämpimällä vedellä ja pienellä määrällä mietoa pesuainetta. Anna housujen imeytyä noin 30 minuuttia, jotta lika ja hajut irtoavat.

Jos housut haisevat erityisen voimakkaalle, voit myös lisätä pienen määrän etikkaa liotusveteen. Tämä auttaa neutraloimaan hajuja ja raikastaa housut.

3. Hankaa housuja varovasti pehmeäharjaisella harjalla poistaaksesi mahdolliset pinttyneet tahrat tai liat.

4. Huuhtele housut huolellisesti lämpimällä vedellä.

5. Ripusta housut kuivumaan ilmavasti kuivaan paikkaan. Ulkona kuivattaessa vältä suoraa auringonpaistetta, joka voi aiheuttaa materiaalien haalistumista tai heikkenemistä.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita voit pitää jääkiekkohoususi puhtaina ja hyvässä kunnossa valmiina seuraavaan kauteen!

Mikäli jääkiekkohoususi eivät ole pelastettavissa perushuollolla, löydät uudet TACKLA housut junnuista aikuisiin harraste- ja ammattikäyttöön verkkokaupasta tackla.fi tai Tackla Center myymälöistämme.